Over Precious Jewels

 

Precious Jewels, for al your precious moments in life.

Precious Jewels is een jong en opkomend bedrijf dat gerund wordt door twee gedreven ondernemers uit Noord-Brabant. In de zomer van 2021 richtte wij samen Precious Jewels op, een droom waar wij al lang mee aan het werk zijn. Op dit moment zijn wij te vinden via onze sociale media kanalen en natuurlijk onze website. Eens in de twee weken komen er nieuwe producten online. Met dit concept zijn wij iedere dag enthousiast bezig met ontzettend veel plezier en passie.

Wij staan graag stil bij de kostbare momenten in het leven, door middel van het cadeau doen van, en het dragen van kostbare sieraden. Zo houden wij deze kostbare momenten dicht bij ons. Wij staan dan ook voor het maken en bewaren van mooie herinneringen, deze kostbare momenten in het leven uitte wij met onze sieraden.

Graag nodigen wij onze klanten uit om zich te wanen in een kostbare ervaring op onze website. Onze sieraden bestaan uit betaalbare producten met een hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn al onze producten van stainless steel. Dit zorgt ervoor dat onze producten 100% allergievrij zijn, het niet snel krast, sterk materiaal is en het erg mooi glimt. Daarnaast verkleurt stainless steel niet en is het ook nog eens duurzaam materiaal.